Vragen warmtepomp en zonneboiler beantwoord

Vind jij het nog onduidelijk hoe een warmtepomp of zonneboiler precies werkt? Of wil je meer informatie over de aanschaf van deze opties binnen het duurzaam verwarmen van je huis? Bekijk dan het filmpje in deze blog!

Heb jij je woning al goed geïsoleerd en ben je geïnteresseerd in de volgende stap? Dan is misschien een warmtepomp of zonneboiler iets voor jouw huis! Op de duurzaamheidsdag, die onlangs plaatsvond in het mooie Deventer, kon jong en oud zijn of haar vragen stellen over deze nieuwe technieken. Om ervoor te zorgen dat deze vragen ook jóu verder kunnen helpen, hebben wij deze dag gefilmd.

Vraag jij je af hoe een warmtepomp werkt? Of een zonneboiler? Ben je benieuwd naar de nieuwe subsidies of wil je meer weten over de offerte aanvraag? Wellicht ben je al zover dat je geïnteresseerd bent in de aanschaf van ons nieuwe aanbod! Wij stelden deze vragen aan onze partner en praatten met de bezoekers van die dag, zoals je kunt zien in het onderstaande filmpje.

Bekijk het filmpje hier:

Tips

  • Heb je toch nog vragen het duurzaam verwarmen van je huis? Lees dan nog meer informatie over de warmtepomp en zonneboiler op onze blogs.
  • Benieuwd wat de volgende stap kan zijn voor jouw huis? Doe de woningtest en krijg, op basis van jouw antwoorden, een passend advies om het energielabel van je huis te verbeteren!
  • Wil jij nog meer slimme tips ontvangen over het snel en gemakkelijk energie besparen in huis? Download dan gratis het e-boek.
Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]