Doe mee aan Warmetruiendag 2017

Extra aandacht voor energiebesparing! Trek vrijdag 10 februari je extra warme trui aan en zet de verwarming een graadje lager. Doe mee aan Warmetruiendag.

Wat is Warmetruiendag?

De groenste energie is de energie die je niet gebruikt. Onder dit motto organiseert Greenchoice samen met Klimaatverbond voor de elfde keer: Warmetruiendag. Deze dag is in het leven geroepen om energiebesparing op een leuke manier onder de aandacht te brengen in Nederland. We moeten namelijk niet alleen overschakelen naar duurzame energiebronnen, maar ook minder energie gaan gebruiken met z’n allen.

Waarom Warmetruiendag?

Warmetruiendag wordt jaarlijks op of rond 16 februari gehouden, rond de verjaardag van de inwerkingtreding van het Kyotoprotocol. De bedoeling van het Kyotoprotocol is om de uitstoot van broeikasgassen, die leiden tot klimaatverandering, wereldwijd te verminderen. Door op Warmetruiendag je warme trui aan de trekken, de verwarming een graadje lager te zetten, help jij mee om de uitstoot van broeikasgassen terug te dringen.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel gemakkelijk. Meld jezelf of misschien wel je hele organisatie aan op www.warmetruiendag.nl, zet 10 februari je verwarming lager, trek je lievelingstrui aan. Leuk als je je foto online deelt met de hashtags: #Warmetruiendag #lievelingstrui.

Meld je aan
  • Lees meer over:
  • Blog
Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]