Deze handige spulletjes heb je nodig dit festivalseizoen

Ben jij van plan om dit seizoen alle festivals af te struinen? Dan hebben wij een aantal handige en duurzame gadgets voor je. De ultieme line-up voor een geslaagd evenement. Niet vergeten toe te voegen aan je paklijst.

Naast de poncho, je paraplu en je warme trui, mag ook een powerpack niet ontbreken. Want het kan zomaar zijn dat de zon wel schijnt! Met handige riempjes kun je deze vastbinden op je rugzak of je tent en helemaal volgeladen voorziet ie al je mobiele apparatuur van broodnodig stroom. Je eigen mini zonnepaneel altijd op zak.

Eenmaal je tentje opgezet tussen alle andere festivalgangers, dan kan het ’s nachts nog best een uitdaging zijn om geen benen te breken over de scheerlijnen. Zaklamp niet vergeten dus. Vergeet die oude versies met batterijen en ga voor een Solar zaklamp. Met drie uitklapbare zonnepaneeltjes wekt ie z’n eigen stroom op. De opgeslagen stroom kun je gebruiken voor een lichtje, maar ook om je mobiele telefoon mee op te laden.

Als echte muziekliefhebber staat jouw telefoon natuurlijk vol met je favoriete tunes. Om er zeker van te zijn dat je die altijd kunt afluisteren is een Power Plus Jaguar onmisbaar. Fungeert niet alleen als een beschermhoes, maar ook als oplader op zonne energie. De speakers kun je handig aansluiten op de koptelefoonaansluiting van je mobiele telefoon.

Benieuwd naar deze items? Je vindt ze hier.

  • Lees meer over:
  • Blog
Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]