ASN Hypotheek

Koop je een huis en ben je van plan binnen twee jaar energiebesparende voorzieningen te treffen in het huis? Dan is de ASN Hypotheek met ASN Duurzaam wonen wellicht een passende financiering voor jou.

De ASN Hypotheek is een reguliere hypotheek, waarbij ASN Duurzaam Wonen afgesloten kan worden als extra leningdeel om energiebesparende maatregelen te treffen. ASN Duurzaam Wonen is een lening met een minimum van € 2.500 en een maximum van € 30.000, tegen een lage hypotheekrente. Het bedrag van dit leningdeel wordt in een bouwdepot gestort. Hieruit worden de nota’s voor verduurzaming betaald.

De voorwaarde hiervoor is dat er binnen twee jaar na het passeren van de hypotheek energiebesparende voorzieningen worden getroffen die op het moment van afsluiten staan in de Tijdelijke regeling hypothecair krediet (TRHK) van de overheid. Bijvoorbeeld betere isolatie van je dak, gevel, spouwmuur, vloer en ramen of zonnepanelen. Als de ASN Hypotheek in combinatie met ASN Duurzaam Wonen wordt afgesloten, geldt er een rentekorting voor de ASN Hypotheek.

Wil je meer informatie? Kijk dan op de website van de ASN Bank of bekijk de voorwaarden.

 

Mede mogelijk gemaakt door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor