Havenbedrijf Amsterdam en zonnepanelen?

Havenbedrijf Amsterdam en zonnepanelen?

Natuur & Milieu en het Havenbedrijf Amsterdam werken samen aan het versnellen van de duurzame economische ontwikkeling van de Amsterdamse haven. Niet alleen zet Havenbedrijf Amsterdam zich in om de haven te verduurzamen, maar het havenbedrijf wil medewerkers ook een kans bieden om hun eigen woning te verduurzamen. Daarom is het voor medewerkers van Havenbedrijf Amsterdam nu mogelijk om deel te nemen aan dit scherpe zonnepanelenaanbod van Natuur & Milieu en Greenchoice.

Vraag een offerte aan
Wat is het aanbod?

Wat is het aanbod?

Leg zonnepanelen op je dak en start direct met het opwekken van je eigen zonnestroom! In samenwerking met Greenchoice heeft Natuur & Milieu nu een eerlijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen met een hoog rendement. Je bent zeker van service en goede kwaliteit dankzij strenge service-afspraken, onafhankelijke inspecties en uitgebreide garanties. De zonnepanelen worden gemaakt volgens internationale milieustandaarden en zijn geproduceerd onder eerlijke arbeidsomstandigheden.

Vraag een offerte aan
Wat kun je verwachten?

Wat kun je verwachten?

Vraag je een offerte op maat aan, dan krijg je een telefonisch consult met een vast aanspreekpunt. Je ontvangt een analyse van je huidige stroomverbruik en eigen opwekcapaciteit, gespecificeerde configuratie op basis van professionele lucht- en straatfoto’s en rendementsberekening.

Wil je zelf een vergelijking maken van de zonnepaneelpakketten die Greenchoice aanbiedt? Download dan dit overzicht van de producten, garanties en prijzen. Liever een maatwerkofferte?

Vraag een offerte aan
Waarom zonnepanelen via Greenchoice?

Waarom zonnepanelen via Greenchoice?

- Greenchoice komt met een klanttevredenheidcijfer van 8,3 als beste energiemaatschappij uit de test van de Consumentenbond.
- Solartester® test iedere levering zonnepanelen zodat je zeker weet dat de zonnepanelen van uitstekende kwaliteit zijn.
- Uitsluitend gecertificeerde installateurs werken volgens strenge technische en veiligheidsprotocollen & controles door een externe partij.
- Opbrengstgarantie van de installatie. Wanneer de opbrengst van de eerste vijf jaar meer dan 5% lager is dan geschat ontvang je van Greenchoice het verschil.

Vraag een offerte aan
Voordelen van zonnepanelen

Voordelen van zonnepanelen

 • Je produceert je eigen duurzame energie, maakt gebruik van een 100% groene energiebron en draagt zo bij aan een duurzame wereld.

 • Bovendien zijn zonnepanelen goed voor je portemonnee: je energierekening wordt een stuk lager en je hebt de investering al binnen ongeveer 7 jaar terugverdiend. Daarna geniet je ongeveer 18 jaar van gratis stroom!

 • Door het zelf opwekken van je eigen duurzame stroom ben je ook nog eens minder afhankelijk van eventuele stroomprijsstijgingen.

 • Lees meer over waarom zonnepanelen een goede investering zijn.

 • Vraag een offerte aan
  In samenwerking met:
  Geleverd door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
  [gravityform id="38" title="false" description="false"]