Een duurzaam huis

Laag_1 Created with Sketch.
Zonneboiler
Dakisolatie
HR IsoGlass
Zonnepaneel
Warmtepomp
Spouwmuur
isolatie
Groene
energie
Vloer
isolatie
Bodem
isolatie

Zonneboiler

Met de zonneboiler douche je lekker warm op zonne-energie. Je bespaart hiermee wel 60% van je gasverbruik voor warm water! En met de subsidie bespaar je nu 22% op de aanschafprijs. Op een zonnige dag kan het water wel 90 graden worden! En in het voorraadvat blijft het tot drie dagen warm.

Meer info

Dakisolatie

Warmte stijgt op. Als je die warmte niet wil verliezen, is het belangrijk om je dak goed te isoleren. Voor dakisolatie kunnen vaak dezelfde materialen gebruikt worden als voor gevel of vloerisolatie; glaswol of steenwol, maar ook natuurlijke materialen als hennep kunnen gebruikt worden.

Meer info

HR IsoGlass

HR IsoGlass is dubbelglas met argongas ertussen. Dit gas zorgt ervoor dat de ramen nog beter isoleren dan regulier dubbelglas zou doen. Het gas heeft namelijk een hogere isolatiewaarde dan de lucht die bij ouderwets dubbelglas tussen de glazen zit.

Meer info

Zonnepaneel

Met behulp van zonnepanelen wordt zonlicht omgezet in elektriciteit. Maar deze stroom kun je nog niet thuis gebruiken om bijvoorbeeld TV te kijken of een wasje te draaien. Daarvoor heb je eerst een omvormer nodig die de stroom naar de meterkast brengt en omzet in wisselstroom.

Meer info

Warmtepomp

Doe mee met de nieuwste ontwikkeling om milieuvriendelijk je huis te verwarmen. Met een warmtepomp haal je warmte uit een onuitputtelijke bron: buitenlucht. Met een elektrische warmtepomp ben je 100% onafhankelijk van gas. Een hybride warmtepomp werkt samen met een HR ketel. 

Meer info

Spouwmuurisolatie

Door de spouw, de ruimte tussen je binnen- en buitenmuur, op te vullen met isolatiemateriaal kun je wel 30% per jaar besparen op je gasrekening. Spouwmuurisolatie is een lage investering die direct besparing oplevert. Voor een tussenwoning is de investering slechts € 750.

Meer info

Groene energie

Kies nu voor 100% Nederlandse wind van Greenchoice en krijg gegarandeerd energie van eigen bodem. Via Slimwoner krijg je bovendien met een collectieve korting het één jaar vaste 100% NL tarief. Dat komt neer op een kwart eurocent per kWh stroom en per m3 gas.

Meer info

Vloerisolatie

Wist je dat veel warmte uit je woonkamer verdwijnt door de vloer? Door deze aan de onderkant te isoleren voorkom je dat en kun je al snel veel energie besparen. Bij vloerisolatie wordt er isolatiefolie tegen de onderkant van je vloer aangebracht. Benieuwd wat je met isolatie in jouw woning kunt besparen?

Meer info

Bodemisolatie

Door de bodem van de kruipruimte te isoleren verliest je huis minder warmte en hoeft je ketel minder hard te stoken. Door de bodem van de kruipruimte te isoleren verliest je huis minder warmte en hoeft je ketel minder hard te stoken. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Meer info