Enschede

Je woning isoleren in Enschede?

Woningisolatie Enschede

Een energiezuinige woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Energiezuinig wonen begint bij goede isolatie. Ook in Enschede zijn er veel varianten van woningisolatie om uit te kiezen, zoals: spouwmuurisolatie, dakisolatie, spouwmuurisolatie, vloerisolatie of HR-glas.

Spouwmuurisolatie Enschede

Eén van de meest gekozen vormen van woningisolatie in Enschede is het na-isoleren van de spouwmuur. Isolatie van een spouwmuur kan al binnen een dag worden gerealiseerd door specialisten. Hiervoor is geen verbouwing nodig. Er worden kleine gaatjes in de voegen van de gevel geboord, waardoor het isolatiemateriaal naar binnen wordt gespoten. De gaatjes die door het boren zijn ontstaan worden na het vullen van de spouwmuur weer gedicht. Om op deze manier te kunnen na-isoleren is het vanzelfsprekend van belang dat de woning een spouw heeft. Bij veel woningen in Enschede die tussen 1920 en 1975 zijn gebouwd is er een spouw aanwezig.

Subsidie voor isolatie

Denk je er aan om je woning in Enschede te isoleren, maar beschik je niet over het benodigde budget? Goed nieuws, want sinds september 2016 heeft de overheid een subsidie beschikbaar gesteld voor energiebesparende maatregelen. Wanneer je minimaal twee isolerende maatregelen laat uitvoeren, kun je tot 20% van de kosten terug krijgen. Wij helpen je bij het aanvragen van de subsidie met deze checklist.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]