Helmond

Je woning isoleren in Helmond?

Isoleren in Helmond

In de gemeente Helmond is veel aandacht voor duurzaam leven en wonen. Een van de makkelijkste en meest effectieve manieren om duurzamer te wonen en veel geld te besparen is het isoleren van je woning. Veel uitgevoerde maatregelen in Helmond zijn: het isoleren van vloer, bodem, spouwmuur en dak.

Subsidies in Helmond

Vanuit de gemeente zijn er verschillende subsidies beschikbaar voor energiebesparende aanpassingen van je woning. Voor meer informatie over specifieke subsidies in de gemeente Helmond verwijzen we je naar het gemeenteloket.

Wil je jouw huis in Helmond isoleren, maar zie je op tegen de kosten? Goed nieuws: sinds kort is er een nieuwe overheidssubsidie van start gegaan. Deze regeling maakt het mogelijk om ongeveer 20% van de kosten van je energiebesparende maatregelen terug te krijgen. Om in aanmerking te komen voor deze subsidie moet je minimaal 2 maatregelen uitvoeren bij je thuis. Wij helpen je graag op weg met onze handige checklist voor het aanvragen van de subsidie.

Duurzaamste wijk in Helmond

De nog te realiseren wijk Brandevoort in Helmond moet de slimste wijk van Nederland worden in allerlei opzichten. Er is ruimte voor zo’n 500 tot 1.500 woningen die met alle aandacht voor duurzaamheid gebouwd gaan worden. Het is de bedoeling dat de wijk meer energie gaat produceren dan het verbruikt. Prachtige toekomstmuziek, maar deze woningen zijn maar beschikbaar voor een relatief kleine groep. Woon je Helmond en wil je nu al bijdragen aan een beter klimaat, dan is woningisolatie een goed idee. Energie besparen in Helmond doe je nu!

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]