Ontdek hoeveel energie jij kunt besparen

Wil je weten met welke maatregelen jij thuis energie kunt besparen? En op welke subsidie je dan recht hebt? Doe de Woningtest en ontdek welke het meest geschikt en besparend zijn voor jouw huis. Goed voor het milieu én je portemonnee!

Wat is de Woningtest?

In deze test vul je in in wat voor huis je woont en in hoeverre je al maatregelen hebt getroffen om de woning te verduurzamen. Woon je bijvoorbeeld in een appartement of misschien juist in een vrijstaande woning? Met hoeveel mensen woon je thuis? Heb je al dubbelglas? En hoeveel gas en elektra verbruik je per jaar? Als we die gegevens in kaart hebben gebracht, vertellen we je direct welke energiebesparende maatregelen je het beste in jouw woning kunt doorvoeren.

Waarom zou ik de Woningtest doen?

Met het advies van de Woningtest ontdek je in vijf minuten hoe je bij jou thuis het beste kunt starten met energie besparen, je wooncomfort kunt verhogen en je energierekening verlagen. Het hangt namelijk volledig van jouw woonsituatie af of er in eerste instantie het meeste valt te winnen met spouwmuurisolatie bijvoorbeeld. We vertellen je meteen hoeveel deze maatregelen het energielabel van je huis verbeteren en welke subsidie je hiervoor kunt krijgen.

Wacht dus niet langer en ontdek hoeveel energie jij kunt besparen. Doe nu de Woningtest.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]