Een advies op maat

Wat is het aanbod?

Natuur & Milieu werkt hiervoor samen met Susteen. Al sinds 2009 is het hun missie om je te helpen je goede voornemens met betrekking tot energiebesparing in je woning te realiseren. Vul het onderstaande formulier in en Susteen neemt contact met je op om een afspraak met je in te plannen. Kosten voor het bezoek aan huis en bijbehorend rapport zijn € 100. Ben je klant bij ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank of SNS? Dan betaal je € 50.

Coronavirus
Vanwege de ontwikkelingen rondom Covid-19 (Corona) worden de bezoeken van Susteen uitgesteld tot een nader te bepalen moment. De aanvragen worden wel in behandeling genomen. We hopen op je begrip.

Een advies op maat

Wat bespaar je?

Of je nou vooral geld wilt besparen, je wooncomfort wilt verbeteren of misschien wel totaal energieneutraal wilt wonen: er is vaak van alles mogelijk. Tijdens het bezoek inspecteert de adviseur je woning, en jullie bespreken je wensen en doelen op het gebied van energiebesparing. Op basis van het bezoek ontvang je een persoonlijk woningverbeterplan. Met dit rapport maak je een vliegende start in je bespaartraject. Wat je uiteindelijk kan gaan besparen is helemaal afhankelijk van jouw wensen.

Een advies op maat

Meer info

  • De oprichters van Susteen, Rob en Frank, hebben Susteen opgericht met het idee dat duurzaam wonen gemakkelijker, toegankelijker en betaalbaarder moet kunnen.
  • Susteen heeft al meer dan 20.000 woningeigenaren geadviseerd.
  • Klanten beoordelen het energieadvies gemiddeld met een 8,1.
  • Het woningverbeterplan biedt een goed beeld van de mogelijkheden tot energiebesparing die jouw woning biedt. Ook zie je gelijk wat de aanpassingen zouden kosten en opbrengen.
Mogelijk gemaakt door:
Geleverd door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]