Isolatie actie BLG Wonen

Doe de woningtest

Je huis in een warme jas steken? Op deze pagina vind je meer informatie over isolatiemethoden van betrouwbare leveranciers. Bekijk het aanbod en vraag vrijblijvend een offerte aan. Wees er snel bij, want alleen tijdens de actieperiode ontvang je extra korting op isolatiemaatregelen. Klanten van BLG Wonen kunnen tot en met 6 december profiteren van dit aanbod. Weet je nog niet zeker welke maatregel het beste past bij jouw huis? Doe dan de Woningtest. In 5 minuten weet je dan ook hoeveel jij kan besparen.

Isolatie actie BLG Wonen

Wat is het aanbod?

Tijdens de actieperiode profiteer je van extra korting op tal van energiebesparende maatregelen. Van spouwmuurisolatie, HR Isoglas en zonnepanelen. Maar ook voor kleine maatregelen, zoals tochtstrips en brievenbusborstels geldt een extra korting. Wees er snel bij, als klant van BLG Wonen kun je tot en met 6 december een offerte aanvragen met korting.

Isolatie actie BLG Wonen

Financieringsmogelijkheden

Er bestaan verschillende manieren om energiebesparende maatregelen te financieren. Natuurlijk kun je je spaargeld inzetten om de energiebesparende maatregelen te bekostigen. Beschik je niet over (voldoende) spaargeld, dan kun je gebruik maken van andere mogelijkheden.

15%
korting
Mogelijk gemaakt door:
Geleverd door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor