HR IsoGlass

Wat is het aanbod?

Kies voor HR IsoGlass verhoog het wooncomfort van je woning. Met een goed geïsoleerde ramen is het lekker koel in de zomer en behaaglijk in de winter, terwijl je nog flink op gas bespaart ook. Goed dus voor het milieu in je portemonnee!

Neem HR IsoGlass via Natuur & Milieu en we maken het je gemakkelijk. Wij hebben met oog op duurzaamheid, service en kwaliteit het beste aanbod voor jou geselecteerd. Vraag nu een offerte op maat aan!

 

HR IsoGlass

Wat bespaar je?

HR IsoGlass is het beste isolatieglas dat op de markt beschikbaar is; dubbel glas gevuld met argongas, wat zorgt voor extra isolatie. Het glas isoleert maar liefst drie keer beter dan normaal dubbel glas en zes keer beter dan enkelglas. Dat zorgt voor een besparing van gemiddeld 15% op uw energieverbruik.

HR IsoGlass

Zo werkt het glas

 • Een speciale seizoenencoating aan de binnenkant van het glas zorgt ervoor dat in de winter de binnenwarmte ook binnen blijft
 • De Warm Edge afstandhouder verbindt beide glashelften aan elkaar. Bij de meeste glassoorten is dit enkel aluminium. Met de Warm Edge afstandhouder, raakt het aluminium het glas niet meer en is warmteverlies door geleiding via de randen van het glas naar buiten verleden tijd.
 • Het speciale argongas in de spouw heeft een hogere isolatiewaarde dan de lucht die bij ouderwets dubbelglas tussen de glazen zit.
  • Wat houdt het HR++ aanbod van Natuur & Milieu in?

   We bieden je de mogelijkheid om je glas te laten vervangen door HR ++ glas. Via slimwoner.nl kun je een offerte aanvragen. Op basis van het aantal vierkante meters glas wat vervangen moet worden, ontvang je een indicatieve prijsberekening. Daarna komt een glaszetter bij je op bezoek om alles nog een keer goed door te meten en andere zaken en bijzonderheden te bespreken. Je ontvangt op basis daarvan een maatwerkofferte. Ga je akkoord, dan wordt het glas besteld en een afspraak voor plaatsing met je ingepland.

   Let op: voor dit aanbod geldt dat je minimaal 5 m2 aan hoogrendementsglas moet bestellen. Als je een kleiner oppervlakte glas wil laten vervangen, rekent de leverancier voorrijkosten à € 18,- (exclusief btw). Daarnaast wordt er altijd met gehele vierkante meters glas gerekend. (Bestel je dus maar een halve vierkante meter glas, wordt de prijs naar boven afgerond en betaal je voor een hele.)

  • Hoe weet ik of ik HR-glas heb of gewoon dubbelglas?

   Ga bij je raam staan en houd een aansteker of lucifer zo’n 5 centimeter voor het raam. In het glas zie je nu vier vlammetjes. Heb je gewoon dubbelglas dan zullen alle vier de vlammetjes dezelfde kleur hebben. Bij coating van HR-glas zorgt ervoor dat het tweede vlammetje een andere kleur, meestal blauw, heeft dan de rest.

  • Hoe groot is de milieuwinst door HR++ glas?

   Enkel glas vervangen door HR++ glas levert veel energiebesparing op. In een gemiddelde eengezinswoning met 21,5m2 aan glas wordt dan al snel 430 m3 gas bespaart.

  • Kan ik HR++ glas zelf zetten?

   Laat HR++ glas altijd zetten door een vakman. Het liefst iemand die is aangesloten bij de branchevereniging OnderhoudNL of de GBO (Glas Branche Organisatie).

Alle veelgestelde vragen
Mogelijk gemaakt door:
Geleverd door: