Wat is het aanbod?

Greenchoice komt met een tevredenheidscijfer van 8,3 als beste energiemaatschappij uit de test van de Consumentenbond. Daarnaast krijg je van Greenchoice een opbrengstgarantie. Is je opbrengst van de eerste vijf jaar meer dan 5% lager dan geschat? Dan ontvang je van Greenchoice het verschil.

Vraag een offerte aan en ontvang een vrijblijvend advies voor het aantal panelen, jouw verbruik en opbrengst van jouw panelen inclusief een gratis dakcheck.

Zonnepanelen kopen

Wat bespaar je?

Door het opwekken van je eigen stroom bespaar je uiteraard ontzettend veel op je energierekening. Je profiteert bovendien tot 2023 van de salderingsregeling en ontvangt voor de opgewekte stroom eenzelfde vergoeding als je betaalt voor je verbruikte stroom. Vanaf 1 januari 2023 wordt de salderingsregeling stapsgewijs afgebouwd, waarbij de hoogte van het fiscale voordeel geleidelijk afneemt tot nul in 2031. Lees hier meer financieringsmogelijkheden.
Daarnaast biedt Greenchoice een gratis BTW-Service t.w.v. €135 (excl. BTW). Dan krijg je de BTW (21%) van de aanschaf van jouw panelen terug.

Zonnepanelen kopen

Meer info

 • Download hier het overzicht van de zonnepanelenpakketten en de prijzen van Greenchoice.
 • Geen zonnepanelen kopen? Huren kan ook! Of ga voor 100% groene stroom van Greenchoice
 • Je zonnepanelen worden geïnstalleerd door uitsluitend gecertificeerde installateurs die werken volgens strenge technische en veiligheidsprotocollen.
 • Solartester® test iedere levering zonnepanelen die aankomt in Nederland zodat je zeker weet dat de zonnepanelen van uitstekende kwaliteit zijn.
 • Veelgestelde vragen zonnepanelen aanbod

  • Waarom richt Natuur & Milieu zich op energiebesparing?

   Voor de verduurzaming van Nederland is het belangrijk dat we minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen. Dat bereiken we door huishoudens en bedrijven te stimuleren om zuiniger om te gaan met energie en zelf schone energie op te wekken. Daarom maken we het je zo makkelijk mogelijk en geven je onafhankelijk advies.

  • Met wie sluit ik een contract af?

   Het contract sluit je af met de leverancier Greenchoice. Zij leveren de panelen en ook de garanties op de zonnepanelen.

  • Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van een offerte?

   Nee, het aanvragen van een offerte is geheel vrijblijvend. Pas op het moment dat je de offerte ondertekend hebt en de bedenktijd verstreken is, dien je annuleringskosten te betalen.

  • Wat is het rendement van zonnepanelen?

   Het rendement van de zonnepanelen is afhankelijk van uw persoonlijke situatie en de ligging van de panelen. Zonnepanelen die volledig op het zuiden gericht zijn halen gemiddeld een rendement van 87% van het Wattpiek vermogen. Dit percentage wordt lager wanneer de panelen verder bij het zuiden vandaan komen te liggen.

  • Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

   Over het algemeen kunnen zonnepanelen op schuine en platte daken worden geïnstalleerd, zolang de dakconstructie sterk genoeg is om de zonnepanelen te kunnen dragen. Het is belangrijk dat je dak op het zuiden ligt (oosten of westen is vaak ook mogelijk), minimaal 20 m2 vrij dakoppervlak heeft en vrijwel schaduwvrij is.

  • Wat bespaar ik met zonnepanelen van Greenchoice?

   Bij een pakket van 10 zonnepanelen inclusief toebehoren bespaar je jaarlijks al snel €500,-, met een terugverdientijd van gemiddeld 7 jaar. Daarna kun je nog 18 jaar genieten van gratis zonnestroom!

  • Ik heb al groene stroom, waarom zou ik ook nog zonnepanelen nemen?

   Groene stroom is uiteraard een goed product, maar let wel op de duurzaamheid van de stroomleverancier. Zonnepanelen zijn daarnaast een mooie mogelijkheid om zelf elektriciteit op te wekken en je draag je zelf direct bij  aan de productie van meer duurzame energie. Doordat  je vervolgens minder groene stroom afneemt, verlaag je je energierekening wat het een financieel interessante investering maakt. Bovendien dring je het gebruik van fossiele elektriciteit terug!

  • Moet ik met mijn energiecontract overstappen naar Greenchoice om deel te nemen?

   Nee, dat is niet nodig. Overstappen mag natuurlijk wel en kan ook interessant zijn! Kies hier voor 100% zonnestroom van Greenchoice.

Alle veelgestelde vragen
Mogelijk gemaakt door:
Geleverd door:
 • sponsor
 • sponsor
 • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]