Onze drijfveer

Natuur & Milieu werkt aan een gezonde, schone en duurzame wereld én een wereld waarin je prettig en comfortabel woont. In deze wereld is geen vervuiling, zijn de steden schoon en is de natuur rijk.

Voor de verduurzaming van Nederland is het van groot belang om minder aardgas en kolen te gebruiken. Dat kan als huishoudens en bedrijven veel zuiniger omgaan met energie, niet onnodig energie en warmte verspillen en zelf energie opwekken. Wij weten dat een duurzame en comfortabele wereld samen kan.

Met hart en ziel werken we aan tal van projecten op het gebied van energiebesparing, duurzame elektriciteit, duurzame biobrandstoffen en effectief klimaatbeleid. Dit doen we samen met bedrijven en organisaties die ook een klimaatvriendelijke economie willen. Die niet willen wachten op de overheid, maar door zelf actie te ondernemen.

Natuur & Milieu wijst je graag de weg. Wij geven je gefundeerd en vooral onafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat je écht duurzaam bezig bent. We maken het je gemakkelijk door regelwerk uit handen te nemen en door een uitstekend aanbod uit te onderhandelen bij betrouwbare partijen.

 

Mede mogelijk gemaakt door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor