Onze leveranciers

Natuur & Milieu heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar leveranciers op het gebied van isolerende maatregelen. We kunnen je daardoor een betrouwbaar advies geven over leveranciers die duurzaamheid, service en kwaliteit bovenaan hebben staan en met eerlijke en duurzame producten werken voor mens en milieu.

Greenchoice

Greenchoice is de versneller en verbinder van de weg naar 100% groene energie. Als Nederlands eerste duurzame energieleverancier leveren zij al sinds 2001 klanten uitsluitend groene stroom en bos-gecompenseerd gas. Hiermee zijn zij échte pioniers van groene energie. Greenchoice vindt daarnaast dat het sneller moet. Hoe? Door samen met haar klanten eigen energie op te wekken, energie te besparen en het gas wat we (nu) nog gebruiken te compenseren.

Meer weten ga naar de website van Greenchoice.

Leverancier Van de Bunt

Voor vloerisolatie werken wij met leverancier Van de Bunt.  Sinds 2008 biedt deze partij isolatieoplossingen en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grotere spelers in Nederland. Per jaar voorzien zij ruim 3000 tot 4000 woningen en bedrijfspanden van goede isolatie. Om de beste kwaliteit te leveren zijn zij SKG-IKOB gecertificeerd, wat betekent dat de werkzaamheden voldoen aan strenge uitvoeringsrichtlijnen betreft isolatietechniek.

Meer weten? Ga naar de website van Van de Bunt.

Leverancier Pluimers

Natuur & Milieu werkt samen met Pluimers voor spouwmuur-, bodem- en dakisolatie en het aanbrengen van HR++ glas. Met bijna een halve eeuw ervaring en een breed assortiment isolatieproducten is Pluimers een vertrouwde en toonaangevende partij als het gaat om het verhogen van wooncomfort. Pluimers verfijnt en verbeterd bestaande isolatietechnieken en ontwikkelt nieuwe. De laatste jaren heeft Pluimers vele woningen mogen voorzien van duurzame en energiebesparende maatregelen.

Pluimers werkt nauw samen met TNO, het Bouwcentrum en SKG-IKOB. Ook zijn zij deelnemer van de Stichting Isolatie Waarborg en lid van het NVPU (Nederlandse Vereniging van Polyurethaan Hardschuim-fabrikanten).

Meer weten? Ga naar de website van Pluimers.

Mede mogelijk gemaakt door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor