Onze drijfveer

Wij geloven in een mooie, gezonde en duurzame wereld. Waarin mensen leven, werken en ondernemen zonder schade aan natuur en milieu. Waar duurzame keuzes aantrekkelijk zijn.

Op weg naar een duurzame wereld

Natuur & Milieu werkt aan een gezonde, duurzame en mooie wereld. Een wereld waarin je prettig, comfortabel en duurzaam woont. In een duurzame wereld is geen vervuiling. De steden zijn schoon en gezond. De natuur is rijk. Voor de verduurzaming van Nederland is het van groot belang om minder aardgas en kolen te gebruiken. Dat kan als huishoudens en bedrijven veel zuiniger omgaan met energie en zelf schone energie opwekken. Want er wordt geen energie verspild in een duurzame wereld. De woningen lekken geen energie of warmte meer.

Met hart en ziel werken we aan tal van projecten op het gebied van energiebesparing, duurzame elektriciteit, duurzame biobrandstoffen en effectief klimaatbeleid. Dit doen we vaak samen met bedrijven en organisaties die ook een klimaatvriendelijke economie willen en die niet willen wachten op de overheid.

Natuur & Milieu wijst je graag de weg. Met gefundeerd en vooral onafhankelijk advies, zodat je zeker weet dat je echt duurzaam bezig bent. Door het je gemakkelijk te maken en regelwerk uit handen te nemen. En door een uitstekend aanbod uit te onderhandelen bij betrouwbare partijen.

Lees meer over de visie van Natuur & Milieu op een gezonde, mooie en duurzame wereld en de rol van energie daar in.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]