Nederland Isoleert

Verbazing over slecht geisoleerde huizen

Nederland Isoleert is ontstaan uit verbazing over het grote aantal woningen in Nederland dat niet of onvoldoende is geïsoleerd. Het bedrijf startte daarom een landelijke campagne met als doel alle woningen in Nederland versneld te isoleren. Zo wilden zij een bijdrage leveren aan het terugdringen van het energieverbruik, waardoor het milieu wordt gespaard en huishoudens hun energiekosten kunnen verlagen.

Innovatieve marktbenadering

Met hun innovatieve marktbenadering hebben zij zich in korte tijd ontpopt tot het grootste isolatiebedrijf in de consumentenmarkt. Nederland Isoleert voert campagne waarbij bewoners proactief worden voorgelicht over het besparingspotentieel en andere voordelen van een goed geïsoleerde woning. Door deze campagne hebben ze het mogelijk gemaakt om hoogwaardige diensten scherp geprijsd in de markt te zetten. De nauwe samenwerking met lokale en provinciale overheden zorgt voor een totale ontzorging van onze klanten waar het subsidie aanvragen betreft.

De kwaliteitsgarantie

Nederland Isoleert is SKG-IKOB gecertificeerd en heeft ruime ervaring met het isoleren van spouwmuren en kruipruimtes. Ze zijn de grootste verwerker van Isover Insulsafe Plus in Nederland. Spouwmuurisolatie heeft het hoogste rendement op de investering en is daarom voor veel huishoudens een goed startpunt voor het totaal verduurzamen van hun woning. Verder kan Nederland Isoleert ook de kruipruimte isoleren: door de onderkant van de vloer te isoleren, of de bodem van de kruipruimte. Voor beide maatregelen werkt Nederland Isoleert alleen met de beste materialen en heeft het een ISSO kwaliteitscertificaat.

Isover Insulsafe Plus

Nederland Isoleert gebruikt Isover Insulsafe Plus: een minerale glaswol gemaakt van gerecycled glas. Deze zijn glaswolproducten 100% recyclebaar. Isover recyclet een fors deel van het productieafval direct in het productieproces. De zorg voor het milieu komt ook tot uiting in het productieproces van Isover glaswol. Al sinds 1996 is Isover gecertificeerd voor haar milieuzorgsysteem volgens ISO 14001. Het hebben van een milieuzorgsysteem verplicht Isover om meer te doen voor een schoon milieu dan de regelgeving voorschrijft.

Insulsafe Plus is gemaakt op basis van de Isover G3-standaard waarbij 3 garanties worden gegeven; garantie op hoogwaardige prestaties, garantie op de duurzaamheid van het product en garanties op de gezondheid van de verwerker. Het is een duurzame, waterafstotende inblaaswol voor thermische na-isolatie van ongeïsoleerde spouwmuren, zonder de constructie te beschadigen. Saint-Gobain Isover is wereldwijd de grootste producent van isolatiematerialen met een Nederlandse productielocatie.

Mede mogelijk gemaakt door:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor