Over Nefit

Duurzame oplossingen voor verwarming en energie

Nefit staat voor zekerheid. Ze bieden betrouwbare, breed toepasbare en duurzame oplossingen voor verwarming, warmwater- en energievoorziening. Daarbij onderscheiden ze zich door hoogwaardige kwaliteit en een hoog niveau van dienstverlening. Nefit bracht als eerste ter wereld de energiezuinige Hoogrendement (HR) – verwarmingsketel op de markt.

Eigen productie

Nefit is onderdeel van Bosch. Op de locatie in Deventer vindt de productie plaats van o.a. HR-ketels die onder de merknaam Nefit worden verkocht in Nederland. Ze beschikken over een zeer geavanceerd productiesysteem met veel aandacht voor kwaliteit. Tijdens het productieproces gelden er strenge eisen: alle producten worden als extra waarborg uitgebreid getest. Het individuele testrapport gaat met elk product mee in de doos.

Duurzame energie

Nefit zet zich in voor meer duurzame energie en het zoveel mogelijk reduceren van fossiele brandstoffen. In het productprogramma hebben zij daarom prominent plaats ingeruimd voor zonne-energiesystemen. Zowel thermische energiesystemen voor verwarming en warm water, als photovoltaïsche systemen (PV) voor het opwekken van groene stroom. Daarnaast richten ze zich op zogenaamde hybride systeemoplossingen met warmtepomptechnologie en warmteterugwinning.

Kwalitateit bij de installatie

Nefit heeft een partnership met Installatienetwerk Nederland (INN). INN is een collectief van acht gerenommeerde zelfstandige installatiebedrijven met een landelijke dekking. Zij werken samen om hun klanten goed van dienst te zijn door het delen van kennis en expertise. De installateurs worden door Nefit opgeleid in het trainingscentrum. In hun dagelijks werk kunnen ze vertrouwen op uitgebreide ondersteuning vanuit de Nefit organisatie. Dankzij de ISO certificatie ben je verzekerd van een constante en hoogstaande kwaliteit.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]