ASN Bank

Partner van Slimwoner

Bankier klimaatvriendelijk met ASN Bank
Bankieren met oog voor mens, dier en natuur doe je bij ASN Bank. ASN Bank investeert al sinds 1960 in duurzame ontwikkeling. Dat doet de bank door het geld van haar klanten alleen te investeren in organisaties en instellingen die zich inzetten voor een duurzame samenleving. Zoals windmolenparken, zorginstellingen en duurzame bedrijven. Niet voor niets scoort ASN Bank al jarenlang hoog in de Eerlijke Bankwijzer. Daarom is een spaar- of betaalrekening openen bij ASN Bank een slimme keuze. Met de ASN Bankrekening regel al je bankzaken online of met de handige app. En je ontvangt rente op je betaalrekening!

Partner van Slimwoner
ASN Bank wil dat al haar investeringen in 2030 volledig klimaatneutraal zijn. Daarom steunt ASN Bank ook projecten die de CO2-uitstoot verminderen. Zo zijn ze trotse hoofdpartner van Slimwoner.nl. Hét platform van Natuur & Milieu voor energiebesparing in huis. Met elke besparingsmaatregel gaat je energierekening omlaag. Dat scheelt geld en is goed voor het milieu. Bovendien is een energiezuinig huis ook een comfortabel huis. Behaaglijk warm in de winter en aangenaam koel in de zomer. En als je hiermee je energielabel verbetert, wordt je woning ook nog eens meer waard.

Klik hier voor meer informatie over ASN Bank of als je een spaar- of betaalrekening wil openen. Wil jij ook energie besparen in huis? Kijk dan naar ons aanbod op Slimwoner.nl

 

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]