BLG Wonen

BLG Wonen aan het woord.

“ASN Bank, BLG Wonen en SNS werken graag samen met Slimwoner om via het platform hypotheekklanten te voorzien van concrete informatie over energiebesparende maatregelen aan de woning. De klant kan zelf aan de slag met de woningtest en ziet direct welk aanbod de grootste besparing aan CO2 uitstoot en geld oplevert.” – SNS

Comfortabel en betaalbaar wonen

Het hebben van een lekkere en betaalbare woning is volgens BLG Wonen een van de basisvoorwaarden voor geluk en welzijn. Daarom helpt BLG Wonen al 60 jaar mensen bij het realiseren van hun woonwensen. Zodat mensen kunnen wonen zoals ze willen.

Meer dan financieel woonadvies

Samen met de betere onafhankelijke adviseurs biedt BLG Wonen financieel woonadvies. Advies dat verder gaat dan financiële producten alleen: je krijgt niet alleen een passende hypotheek, verzekering of spaarproduct voor je huis, maar zij denken ook met je mee hoe je er comfortabel en betaalbaar kunt wonen.

De stijgende energielasten behoren tot de top 3 van de woonlasten die het zwaarste drukken op je portemonnee. Met energiebesparende maatregelen kan je goed besparen én wordt je huis prettiger om in te wonen. Meer weten? Kijk op blg.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]