Greenchoice

Greenchoice aan het woord.

“Slimwoners investeren in energiebesparende maatregelen in huis die zich vaak snel terugverdienen. Wij maken onze klanten graag baas over hun eigen energie. Helpen energie te besparen is daar één van de aspecten van. Dat doen we al jarenlang samen met sterke partners zoals Natuur & Milieu.” – Greenchoice

Baas over eigen energie

Ze kiezen bij Greenchoice elke dag voor groen. Zij willen hun klanten helpen baas te worden over hun eigen energie. Door zelf energie op te wekken en slimmer om te gaan met wat je verbruikt. Zo zien ze dat comfortabel leven prima samen gaat met slimmer omgaan met energie. Daarom ondersteunen zij de Warme Huizendagen. En ook bijvoorbeeld de Warmetruiendag en het evenement HIER opgewekt.

Groene stroom

Zelf energie opwekken is steeds makkelijker. Tienduizenden klanten van Greenchoice kiezen er al voor om zelf groene stroom op te wekken, bijvoorbeeld met een zonnepaneel op hun dak of mee te doen in een windproject. Dat is goed voor de natuur én scheelt op je energierekening. Greenchoice compenseert als enige grote leverancier al je gasverbruik via bosaanplant en -bescherming. Dat is belangrijk voor klimaat, flora en fauna en het welzijn van mensen. Meer weten? Kijk op greenchoice.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]