SNS

De SNS aan het woord.

“ASN Bank, BLG Wonen en SNS werken graag samen met Slimwoner om via het platform hypotheekklanten te voorzien van concrete informatie over energiebesparende maatregelen aan de woning. De klant kan zelf aan de slag met de woningtest en ziet direct welk aanbod de grootste besparing aan CO2 uitstoot en geld oplevert.” – SNS

Duurzaam en toegankelijk bankieren

SNS vindt dat bankieren anders kan: beter en normaler. Ze zijn een toegankelijke bank en staan voor jou klaar. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten, en met producten die je een duidelijk voordeel bieden. Duurzaamheid is belangrijk voor SNS: ze geloven in een duurzame relatie met hun omgeving en hun klanten.

Gelijkwaardige en duurzame relatie met hun klanten

Als Nederlandse bank willen ze dicht bij hun klanten staan, toegankelijke en transparante producten bieden en verantwoord ondernemen met respect voor mensen en hun omgeving. Want mensen helpen om zelfstandig hun financiële zaken te begrijpen en te regelen, dat is het uitgangspunt van SNS. Daarom geven ze bijvoorbeeld cursussen internetbankieren.

Duurzame relatie met de omgeving

Verantwoord ondernemen betekent ook dat er wordt stilstaan bij alle gevolgen van ons handelen. Natuur en milieu moeten ontzien worden en mensenrechten mogen nooit worden geschonden. Daar houdt SNS rekening mee bij hun interne bedrijfsvoering en als ze investeringen doen. En ze hanteren een duurzaam inkoopbeleid en een duurzaam beloningsbeleid. Meer weten? Kijk op snsbank.nl.

Mede mogelijk gemaakt door:
Kennispartner:
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]