Gebruik de ThermoCard®

Meet de binnentemperatuur van je buitenmuur en ontdek of jouw muren beter geïsoleerd kunnen worden.

Het is helaas niet meer mogelijk om de Thermocard® aan te vragen.

Vraag een ThermoCard® aan

Zijn de muren van jouw huis goed geïsoleerd? Daar ben je zo achter met de ThermoCard®. Deze slimme kaart meet de binnentemperatuur van je buitenmuren. En zo weet je binnen vijf seconden of ze voldoende geïsoleerd zijn. Vul het formulier onderaan deze pagina in, dan sturen wij je gratis een exemplaar thuis!*

Hoe koud is jouw buitenmuur?
De slimme ThermoCard® bestaat uit een dunne thermometer. Door deze aan de binnenkant tegen een buitenmuur te houden, geeft de kaart aan of je muur beter geïsoleerd kan worden. De ThermoCard® werkt het beste als de temperatuur buiten rond het vriespunt ligt. Wijkt de temperatuur flink af van de binnentemperatuur, dan zijn de muren van je woning waarschijnlijk slecht geïsoleerd. Maar met de juiste isolatiemaatregelen is je huis een stuk comfortabeler en bovendien een stuk energiezuiniger!

Kies voor betere isolatie
Een van de gemakkelijkste manieren om energie te besparen is het isoleren van je spouwmuren. Je hoeft hiervoor je huis niet overhoop te halen: je bent met een paar kleine gaatjes in je buitenmuur klaar. Bovendien ga je direct energie en dus geld besparen. Zo heb je de investering meestal al in zo’n vier jaar terug verdiend!

Wil je je buitenmuren, bodem of vloer isoleren? Dan hebben wij een mooi aanbod voor je. Isolatie van de beste kwaliteit geleverd door een betrouwbare partij die echt duurzaam werkt. En door onze collectieve inkoop weet je zeker dat je een goede prijs betaalt. Ook prettig, Natuur & Milieu regelt alles. Dus geen rompslomp.

Mede mogelijk gemaakt door
  • sponsor
  • sponsor
  • sponsor
[gravityform id="38" title="false" description="false"]